Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copii

Nici un părinte nu ar vrea ca ai lor copii să fie timizi cand au loc activităţi distractive în şcoală, deoarece ei sunt speriati in a interacţiona social cu ceilalţi din jur. Mulţi părinţi ştiu foarte că interacţiunea socială şi încrederea în sine sunt valori care vor ajuta la dezvoltarea unei stari de bine sanatoase pentru copii lor. Astfel, de cele mai multe ori, ei ar dori sa-si vada copii depasindu-se pe ei insisi.

Imbunătăţirea Capabilităţi de Interacţiune Socială

Există o mulţime de lucruri care se pot face pentru a ajuta dezvoltarea şi îmbunătăţirea la copii capabilităţi de interacţiune socială. Aceasta se poate indiferent dacă copilul este în sala de curs ori intr-un grup pentru joc. Ca părinţi, ar trebui de asemenea, sa vedem rolul nostru în realizarea acestu-i lucru.Pentru copilul dumneavoastră să interacţioneze bine cu ceilalti, ca parinte trebuie sa faci totul pentru a ajuta.

Idei de Activitate in Grup

Unul din lucrurile care se poate face pentru un copil timid, pentru a nu fi usor de intimidat de către o mulţime este de a veni cu idei de activitate in grup, dar cu activitati de joacă îngrupuri mici. Prin aceasta, copiii nu vor fi uşor îngrijoraţi alţi copii, care ies mereu în evidenţă şi întotdeauna vor să vorbesca şi să interacţioneze cu ceilalţi. Acest lucru poate fi realizat în clasă şi chiar la domiciliu. Dacă  planificati o petrecere de copii ar trebui să face-ti activităţi care pentru copii în grupuri de patru sau trei. În acest fel, copilul dvs. va fi capabil să interacţioneze foarte usor.

Sistemul de Prietenie ori Perechi

Activităţi în perechi sau în sistemul de prietenie sunt, de asemenea, o idee bună pentru interacţiune. Există activităţi care pot fi facute in aceasta asociere. Beneficiile avute de la aceasta este că un copil va fi capabil să-si stimuleze încrederea în sine şi astfel de activităţi pot încuraja interacţiunea cu un partener. La planificarea activităţilor care utilizează un sistemul de prietenie, copilul care nu gaseste un  partener nu va fi lăsat pe dinafară. El trebuie să execute activităţi care se poate face în perechi, si astfel copiii timizi vor putea participa fără a avea senzatia ca sunt marginalizati.

Activitatile Comune

Un alt pas care poate fi făcut pentru a ajuta un copil sa dezvolte interacţiune socială este de a căuta pentru lucrurile comune pe care copiii si le doresc. Uita-te pentru lucruri pe care un copil il găseşte interesant. Apoi gaseste alţi copii care au aceleaşi interese. În cazul în care o activitate se va face, grupati acesti copii intr-unul singur, asa ca va fi mai uşor pentru ei să comunice unul cu altul. De ce este acest lucru? Din cauza ca au aceleasi interese , le va fi mai uşor pentru a deschide o conversaţie si toată lumea va fi în măsură să înţeleagă şi să se conecteze.

 Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copii

Image via Wikipedia

 Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copii
tumblr Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiiwordpress Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiistumbleupon Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiidelicious Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiidigg Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiifacebook Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiisquidoo Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiireddit Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiijumptags Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiilinkedin Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copiishare save 171 16 Interacţiunea Sociala A Copiilor: Cum Imbunatatim Interacţiunea Sociala La Copii
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.